Om oss

Kållereds Ramlist, ett 60-årigt familjeägt företag.

Med stolthet och mångårig tradition av ramlisttillverkning kombinerar vi ramlist tillverkad i Sverige på svensk fura, med högkvalitativa europeiska ramlister. Tillsammans med Nielsen Designs aluminiumlister och hela trälistsortiment samt Bainbridge passepartoutkartong av högsta kvalitet är vårt sortiment komplett.
Vi levererar material i den form du önskar – allt från ”rå”material till färdiga produkter, ramar, passepartouter, monterade bilder mm. Den professionella rammakaren behöver ingen annan leverantör!!?

Då ramlisttillverkningen startade på 50-talet i ”farmors” kök var hantverket inte mycket annorlunda än idag. Vi bevarar traditionen och lägger till det moderna snittet i ramlister som blivit klassiker.

Allt vårt arbete genomsyras av en tanke på vår miljö. Med ett långsiktigt ekologiskt engagemang kan vi förändra våra barns förutsättningar och bidra till en hållbar utveckling. Vi arbetar med svensk fura, väljer vattenbaserade färger, återanvänder emballage, minimerar transporter och mycket mycket mer.

Genom att vara en av de få tillverkarna av ramlist i Sverige, har vi möjlighet att förverkliga de idéer som du har – detta gör vårt sortiment än bredare och flexibiliteten mycket stor. Fråga oss om speciallösningar och vi gör allt vi kan (och det är mycket) för att hjälpa dig. Detta gör vi med god kvalité, kundservice och snabba leveranser i fokus.